Værksted

Vi har stor erfaring og er specialister i reparationer og vedligehold inden for Massey Ferguson og Fendt - traktorer - mejetærskere - MF pressere, samt alle andre former for landbrugsmaskiner. Vi tilbyder tillige en hurtig "ud-af-huset-service" i store dele af landet.

Vi udfører de lovpligtige eftersyn på trucks, teleskoplæssere og byggelifte, og fungerer også som synsværksted for sprøjter.

Vores 1100 m2 store værksted og vores servicevogne og lastbil giver den bedste og hurtigste betjening du overhovedet kan få. Lad det komme an på en prøve - vi er altid parate på tlf. 97 17 51 56

1 2 3

Vores værkstedspersonale følger hele tiden kurser og efteruddannelse både herhjemme og i udlandet på fabrikkerne i Frankrig (MF), Tyskland (FENDT) og Italien (mejetærskere). Dermed er vi altid udrustede med den største og nyeste viden og erfaring i brug af moderne måleudstyr til fejlfinding og reparationer. Vi har alt special værktøj indenfor Massey Ferguson - Fendt Traktorer, mejetærskere og selvfølgelig MF pressere. Det samme gælder for Kverneland, Samson og BVL.

Vi har opkvalificeret os til at få tildelt "Kølebranchens Miljøordnings" godkendelse og kan i den forbindelse tilbyde salg og montering af nye aircondition - anlæg. Samtidig har vi alt i udstyr til eftersyn og reparationer på forskellige aircondition - anlæg.

Vores nye mobile dynamometer kan klare traktorer op til 800 hk.

Vi foretager desuden salg og servicering af autostyring.

4 5 6